Arrangementer

Foreningen står for at arrangere og afholde en række spændende arrangementer året igennem for vores medlemmer. For at deltage i disse arrangementer kræver det at man er medlem af foreningen og at man har betalt kontingent. Vi står for at afholde to typer af arrangementer:

  • En gang om året afholder vi vores store Kita Con der samler op til 200 deltagere til en weekend med konkurrencer, cosplay show, spil, anime, manga, dealere mm. Disse er målrettet både lokale fra Aalborg, Aalborg omegn men er også egnet for personer fra resten af Danmark.
  • Resten af året afholder vi Chibi arrangementer, der typisk varer en enkelt dag. Indholdet af disse er meget varieret og er afhængige af, hvad vores medlemmer har lyst til at lave. Vi afholder blandt andet filmaftener, konsol- og brætspilsaftener, cosplay walks, mm. Eftersom disse kun varer en enkelt dag er de mere målrettet lokale i Aalborg og omegn.

Kommende arrangementer

Følgende er listen over kommende arrangementer i foreningen. Bemærk at enkelte arrangementer endnu ikke har fået fastlagt en dato. Dette er enten pga. personen der står for at afholde det mangler at afklare nogle ting eller fordi vi afventer datoer fra andre arrangementer indenfor miljøet såsom J-popcon, Genki, Koyo osv. Derfor kan datoen for disse stadig nå at ændre sig.

I kolonnen "Prøvemedlemsskab" kan du se om arrangementer tilbyder denne ordning eller om arrangementet kun er for medlemmer.

Planlagte

!OBS! Vi vil lige gøre opmærksom på at denne liste bliver opdateret manuelt og kan derfor nogle gange være uddateret. Se derfor altid på Kishu for de aktuelle tilmeldingsmuligheder.

Arrangement Dato Tilmelding/Info Ansvarlig Prøvemedlemsskab
2017    
 
Julefrokost & 10 års fødselsdag 9. Dec   Krizz  
Halloween 4. Nov   Lisbeth  
Ekstraordinær generalforsamling 14.Okt Tilmelding Bestyrelsen  
Filmaften 14.Okt Tilmelding Bestyrelsen  
Brætspilsaften 16.Sep   Prime
Cosplay Walk 3. Aug Lukket Anders  
Picnic i Karolinelund 15. Jul Lukket Mia  
Fårup Sommerland 3. Jun Lukket Krizz
Virtual Noise Night 13.Maj Lukket Lynge 
Cosplay-workshop-dag 1. Apr AFLYST Lisbeth
Fastelavn 4. Feb Lukket Lisbeth  
Generalforsamling 4. Feb Lukket Chriss