Arrangementer

Foreningen står for at arrangere og afholde en række spændende arrangementer året igennem for vores medlemmer. For at deltage i disse arrangementer kræver det at man er medlem af foreningen og at man har betalt kontingent. Vi står for at afholde to typer af arrangementer:

  • En gang om året afholder vi vores Kita Con der samler op til 150 deltagere til en weekend med konkurrencer, spil, anime, manga, biograf mm. Disse er målrettet både lokale fra Aalborg, Aalborg omegn men er også egnet for personer fra resten af Danmark.
  • Resten af året afholder vi Chibi arrangementer, der typisk varer en enkelt dag. Indholdet af disse er meget varieret og er afhængige af, hvad vores medlemmer har lyst til at lave. Vi afholder blandt andet filmaftener, konsol- og brætspilsaftener, cosplay walks, mm. Eftersom disse kun varer en enkelt dag er de mere målrettet lokale i Aalborg og omegn.

Kommende arrangementer

Følgende er listen over kommende arrangementer i foreningen.

I kolonnen "Prøvemedlemsskab" kan du se om arrangementer tilbyder denne ordning eller om arrangementet kun er for medlemmer.

!OBS! Vi vil lige gøre opmærksom på at denne liste bliver opdateret manuelt og kan derfor nogle gange være uddateret. Se derfor altid på Kishu for de aktuelle tilmeldingsmuligheder.

Arrangement Dato Tilmelding/Info Ansvarlig Prøvemedlemsskab
2018        
Kita tager i Aalborg Zoo
4. Aug   Anders Alle kan deltage 
Pokemon dag
1. Sep  Tilmelding Hamun Ja 
Poll night
6. Okt   Sarah Ja
Halloween (Gyser aften)
3. Nov   Lisbeth Ja
Julefrokost & 11 års fødselsdag
1. Dec   Kristian Nej

Vi tager forbehold for ændringer.