Bliv medlem

Som betalende medlem af foreningen Anime Kita har du mulighed for at deltage i vores arrangementer, store som små. Du vil også være med til at støtte foreningen økonomisk, så vi kan udvide med flere tilbud.

For at kunne tilmelde dig vores arrangementer, skal du først oprette en bruger hos os.

Hvor kan jeg betale kontingent?

Betaling af kontingent sker til det første arrangement, du deltager ved. De små arrangementer tilmelder du dig online, og når du så kommer til arrangementet, kan vi klare betalingen dér kontant.

Enkelte af vores arrangementer kræver ikke medlemskab ved deltagelse - dette vil fremgå af vores liste over arrangementer.

Ved Kita Con kræver det forudbetaling med Paypal ved online tilmelding gennem vores tilmeldingssystem. Det er dog også muligt at betale i døren til Kita Con, men man har så ikke mulighed for at reservere soveplads eller sikre sig mad.

Hvad skal jeg betale i kontingent?

Kontingentet for et års medlemskab i foreningen koster 150 dkk. Kontingentet gælder fra og med den dato, der betales.

Prøvemedlemskab - hvad er det?

Hvis du er usikker på, om du ønsker at blive medlem af foreningen, har du mulighed for at deltage i et af vores udvalgte arrangementer med et såkaldt prøvemedlemskab. Her får du muligheden for at deltage på lige fod med de andre medlemmer, uden du skal være betalende medlem.

Hver person har ét prøvemedlemskab indtil første indmeldelse i foreningen, som rækker til ét af foreningens arrangementer. Ønsker vedkommende efterfølgende at deltage i endnu et arrangement, der kræver medlemskab, skal der betales kontingent til arrangementet.