Bliv medlem

Som betalende medlem af foreningen Anime Kita har du mulighed for at deltage i vores arrangementer, store som små. Du vil også være med til at støtte foreningen økonomisk, så vi kan udvide med flere tilbud.

For at kunne tilmelde dig vores arrangementer skal du først oprette en bruger hos os.

Hvor kan jeg betale kontingent?

Betaling af kontingent sker til det første arrangement du deltager ved. De små arrangementer tilmelder du dig blot, og når du så kommer til arrangementet kan vi klare betalingen der kontant. Ved Kita Con kræver det forudbetaling ved Paypal betaling, så ved denne skal du blot tilmelde dig og så følge de instruktioner, du får givet. Der er dog også mulighed for betaling i døren ved Kita Con men man har så ikke mulighed for at reservere soveplads eller sikre sig mad.

Enkelte af vores arrangementer er åbne arrangementer dvs. at alle kan deltage uanset om de er medlemmer af foreningen eller ej.

Hvad skal jeg betale i kontingent?

Kontingentet for et års medlemskab i foreningen koster 150,- og giver adgang til vores store og små arrangementer. Kontingentet gælder fra den dato det betales og de efterfølgende 12 måneder. Derfor, betaler du kontingent d. 12 februar 2015 gælder dit medlemskab frem til den 11. februar 2016.

Prøvemedlemsskab - Hvad er det?

Hvis du er i tvivl om at du vil deltage i flere af foreningens arrangementer er det muligt at deltage til et af vore arrangementer ved hjælp af et såkaldt prøvemedlemsskab. Dette er noget som kun udvalgte arrangementer tilbyder og det betyder kort sagt at du ikke behøver at betale kontingent men deltager på lige fod med de andre medlemmer.
Dette er dog noget der kun kan bruges hvis du ikke før har deltaget i et af vore arrangementer eller før har været medlem af Anime Kita.