Vi har fået nyt forum. Hvis du ikke kan logge ind kan du skriver til teknik@anime-kita.dk, så hjælper vi gerne :)

Chibi 15.10 - Halloween Arrangement

Redigeret October 2015 i Arrangementer
<(^_^<) <(^_^)> (>^‿^)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <(^_^)> (>O_O)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <((''‿.‿''))> (>^_^)> <(^o^<) <(^_^)> (>^_^)>

Chibi-rådet er et mindre underråd i Anime Kita, som arrangerer events for alle Anime Kitas medlemmer. Vi forsøger at afholde et arrangement ca. én gang om måneden. Disse arrangementer er mindre på den måde at de, i udgangspunktet, kun forløber sig over en enkelt dag/aften og kun retter sig imod et emne, hvorimod de store Anime Kita Træf indeholder et gameroom, tema rummet, masser af konkurrencer osv. Der kan selvfølgelig heller ikke være lige så mange deltagere til disse små arrangementer som til de store træf, så husk at tilmelde jer, så I er sikret en plads til vores chibi-arrangement!

Hvad: En (u)hyggelig aften fyldt med gys og gru! Der bliver skudt zombier, set historier om det overnaturlige, spillet horror brætspil og det viser sig, at der er varulve iblandt os! Desuden må vi beskytte os fra onde ånder, så vi skal forklæde os og også armere os med skræmmende græskar!
Hvornår: Lørdag den 31. oktober fra kl. 16.30 og til ca. 23:30.
Hvor: Kulturbroen - Strandgade 3, 9400 Nørresundby. (Se en masse kort over stedet her)
Hvor meget: Gratis for medlemmer af Anime Kita! 150 kr. hvis du ikke er medlem.
Deltagerbegrænsing: 50 personer.
Medbring gerne: Et scary cosplay eller kostume.

Tilmelding: SelvbetjeningKom gerne klædt ud! Der vil være en præmie til den bedst udklædte! ^_^

Som altid vil der være fælles bestilling af aftensmad fra det nærliggende pizzaria ved 18-tiden. I er også velkomne til at købe aftensmad andetsteds eller selv medbringe det hjemmefra.

Spørgsmål og kommentarer er velkomne her i tråden.
Vi ses til et hyggeligt chibi-arrangement ^.^
Log in eller Registrér for at kommentere.