Vi har fået nyt forum. Hvis du ikke kan logge ind kan du skriver til teknik@anime-kita.dk, så hjælper vi gerne :)

Chibi 15.11 - In-The-Matrix LAN

Redigeret December 2015 i Arrangementer
<(^_^<) <(^_^)> (>^‿^)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <(^_^)> (>O_O)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <((''‿.‿''))> (>^_^)> <(^o^<) <(^_^)> (>^_^)>

Chibi-rådet er et mindre underråd i Anime Kita, som arrangerer events for alle Anime Kitas medlemmer. Vi forsøger at afholde et arrangement ca. én gang om måneden. Disse arrangementer er mindre på den måde at de, i udgangspunktet, kun forløber sig over en enkelt dag/aften og kun retter sig imod et emne, hvorimod de store Anime Kita Træf indeholder et gameroom, tema rummet, masser af konkurrencer osv. Der kan selvfølgelig heller ikke være lige så mange deltagere til disse små arrangementer som til de store træf, så husk at tilmelde jer, så I er sikret en plads til vores chibi-arrangement!

Hvad: En fælles computer gaming-aften og nat på In-The-Matrix netcaféen i Aalborg!
Hvornår: Lørdag den 21. november fra kl. 19:00 til kl. 07:00 om morgenen dagen efter (12 timer!). Det er tilladt at møde senere eller tage hjem tidligere, selvfølgelig. Prisen er den samme uanset hvor længe man bliver!
Hvor: Vesterbro 26, 9000 Aalborg Se kort.
Hvor meget: Prisen er 140 kr. for at deltage i arrangementet, men kræver ikke aktivt medlemskab. Det er altså tilladt at tage en ven uden for Anime Kita med til arrangementet (skal stadig tilmeldes eventet her på hjemmesiden). Prisen er betaling for leje af maskinerne inkl. mundgodt som består af juice og toast.
Deltager begrænsning: Maks. 25 deltagere! Først til mølle-princip. Bemærk binding ved tilmelding (læs nedenfor).
Tilmelding: Selvbetjening

VIGTIGT: Tilmelding er bindende fra mandag d. 16 november kl. 12:00 da vi skal melde antal videre til netcaféen. Står man som tilmeldt forventes det at man møder op. Sker dette mod formodning ikke bibeholder vi retten til at indkræve pengene da pladsen er blevet reserveret. Hvis I ombestemmer jer og ikke kan/vil deltage alligevel så SKAL I AFMELDE JER ARRANGEMENTET inden bindingsdatoen for at gøre plads til andre, som gerne vil deltage!

Vi mødes ude foran netcaféen ved arrangementets begyndelse og går samlet ind, betaler i døren, sætter os, og så går det amok. Skulle man være forsinket kan man dog godt være med alligevel ved at henvende sig og sige, at man tilhører foreningens arrangement.

Hvis der er spørgsmål eller kommentarer til arrangementet, så fyr løs her i tråden!

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.