Vi har fået nyt forum. Hvis du ikke kan logge ind kan du skriver til teknik@anime-kita.dk, så hjælper vi gerne :)

Chibi 16.02 - Fastelavn

Redigeret January 2016 i Arrangementer
<(^_^<) <(^_^)> (>^‿^)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <(^_^)> (>O_O)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <((''‿.‿''))> (>^_^)> <(^o^<) <(^_^)> (>^_^)>
Chibi-rådet er et mindre underråd i Anime Kita, som arrangerer events for alle Anime Kitas medlemmer. Vi forsøger at afholde et arrangement ca. én gang om måneden. Disse arrangementer er mindre på den måde at de, i udgangspunktet, kun forløber sig over en enkelt dag/aften og kun retter sig imod et emne, hvorimod de store Anime Kita Træf indeholder et gameroom, tema rummet, masser af konkurrencer osv. Der kan selvfølgelig heller ikke være lige så mange deltagere til disse små arrangementer som til de store træf, så husk at tilmelde jer, så I er sikret en plads til vores chibi-arrangement!

Hvad: Fastelavn
Hvornår: Lørdag den 13. februar fra kl. 16.30 og til ca. 23:30.
Hvor: Kulturbroen - Strandgade 3, 9400 Nørresundby.
Hvor meget: Gratis for medlemmer af Anime Kita!
Dette er et lukket arrangement og er derfor ikke åbent for folk med prøvemedlemsskaber. Læs mere om prøvemedlemsskaber her.
Deltagerbegrænsing: 50 personer.
Tilmelding: Selvbetjening.

Så er det igen blevet tid til at fejre fastelavn på ægte Kita manér.

Aftenen kommer til at byde på blandt andet spil, kostumer og hygge!

Spisning står man selv for - hvad enten man vil medbringe mad hjemmefra, gå en tur i byen efter noget bestemt eller bestille i fællesskab.

Klokken 19:00 skal vi slå catgirl'en af tønden og have kåret en kattedronning og kattekonge!

Cirka kl. 20:00 kåres bedste udklædte med en lille præmie til de to flotteste kostumer. Alle kostumer er velkomne - både anime og ikke anime-relaterede :)

Derefter er der "fri leg", hvor man kan spille brætspil, Werewolf eller hvad man ellers ønsker. Stepmania og Kinect bliver opstillet til fri afbenytning. Medbring dog gerne egne brætspil.

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.