Vi har fået nyt forum. Hvis du ikke kan logge ind kan du skriver til teknik@anime-kita.dk, så hjælper vi gerne :)

Chibi 16.04 - Brætspilsaften

<(^_^<) <(^_^)> (>^‿^)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <(^_^)> (>O_O)> <(^_^<) <(^_^)> (>^_^)> <(^_^<) <((''‿.‿''))> (>^_^)> <(^o^<) <(^_^)> (>^_^)>

Chibi-rådet er et mindre underråd i Anime Kita, som arrangerer events for alle Anime Kitas medlemmer. Vi forsøger at afholde et arrangement ca. én gang om måneden. Disse arrangementer er mindre på den måde at de, i udgangspunktet, kun forløber sig over en enkelt dag/aften og kun retter sig imod et emne, hvorimod de store Anime Kita Træf indeholder et gameroom, tema rummet, masser af konkurrencer osv. Der kan selvfølgelig heller ikke være lige så mange deltagere til disse små arrangementer som til de store træf, så husk at tilmelde jer, så I er sikret en plads til vores chibi-arrangement!

Hvad: Bræstspilsaften og step-mania med fantastiske mennesker.
Hvornår: Lørdag den 2. April fra kl. 16.30 og til ca. 23:30.
Hvor: Kulturbroen - Strandgade 3, 9400 Nørresundby.
Hvor meget: Gratis for medlemmer af Anime Kita! 150 kr. hvis du ikke er medlem.
Deltagerbegrænsing: 50 personer.
Medbring gerne: hvis du har nogle brætspil, du ønsker at folk skal spille. Det er en god ide at skrive dit navn på det du medbringer.

Tilmelding: Selvbetjening


Som altid vil der være fælles bestilling af aftensmad fra det nærliggende pizzaria ved 18-tiden. I er også velkomne til at købe aftensmad selv eller medbringe det hjemmefra.

Spørgsmål og kommentarer er velkomne her i tråden.
Vi ses til et hyggeligt chibi-arrangement^.^
Log in eller Registrér for at kommentere.