Bliv Frivillig - Chibi rådet

Vil du hjælpe Anime Kita med at afholde Chibi arrangementer og blive en endnu bedre forening? Hvis du vil have lov til at have indflydelse på hvilke arrangementer der holdes og være med til at holde liv i vores fantastiske forening så er det måske noget for dig at blive medlem af Chibi rådet!
(Og så kan man endda skrive det på CV'et!)

Arbejdet i Chibi rådet består i at planlægge samt afholde de mindre arrangementer vi har i Anime Kita, bedre kendt som Chibi arrangementer. Der er cirka et arrangement om måneden, og arrangementerne planlægges af to omgange hvert år. Vi forventer at du som medlem kan deltage i de to årlige Chibi råds-møder på 1-2 timers varighed og at du vil stå for et enkelt, måske to, arrangementer om året. Det er ikke det store arbejde, men det er noget der betyder meget for alle medlemmerne i Anime Kita.

Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål til hvordan det er at være i Chibi rådet, så tag endeligt kontakt til Chibi rådsformanden direkte på Facebook eller Discord, eller skriv til Anime Kitas mail, så sætter de dig i kontakt.

Discord: Kaptajn_Klo#3256
Facebook: https://www.facebook.com/Lyngze

Vi ser frem til at høre fra dig! ^^

Lynge wants YOU