Forældreinformation

Hvad er Anime Kita?

Anime Kita er en aalborgensisk forening af og for fans af manga, anime og anden japansk populærkultur. Foreningen holder jævnligt små tema-arrangementer såsom filmaftener, spilaftener, cosplay-workshops m.m.. Alle interesserede er velkomne til at deltage

Hvad er Kita Con?

Kita Con er et årligt weekendarrangement afholdt af foreningen Anime Kita. Kita Con 2018 finder sted på Gistrup Skole (Hadsundvej 406, 9260 Gistrup).

Under Kita Con afholdes en masse forskellige sociale events såsom spilkonkurrencer, animebiograf, informative paneler, fællestegning, brætspilshygge, Disney- og anime-karaoke, fællesspisning, cosplay m.v., og er der noget for enhver smag. Connen byder desuden på et salgsområde med private kunstnere, sælgere af anime-sager samt en kiosk med japanske snacks og drikkevarer, hvis den lille sult melder sig.

Der tilbydes overnatning og morgen- og aftensmad på connen, men deltagerne er også velkomne til at medbringe egen mad og sove andetsteds. Ved fremvisning af armbånd kan man til enhver til komme og gå fra connen i løbet af weekenden.

Deltagelse, aldersgrænse og børneattest

For at deltage i Kita Con skal man være medlem af foreningen (det koster 150 kr. i årligt kontingent). Alle kan blive medlem af foreningen, men personer under 13 år kan kun deltage i følgeskab med et myndigt medlem, som har ansvaret for vedkommende, eller ved at fremvise en signatur fra værge.

Man skal være fyldt 16 år for at kunne deltage i connen som gopher (frivillig). Alle arrangører og gophere vil være forhåndsgodkendt af bestyrelsen og med en ren børneattest.

Generelle regler

Vores reglement er udformet med henblik på at skabe sikkerhed for medlemmerne.

I reglementet ses bl.a.:

  • Alkohol, stoffer og samleje er strengt forbudt på connens område og som deltager ved connen. Rygning foregår i anviste områder uden for connens område. Brud på reglerne medfører bortvisning.
  • I overensstemmelse med den danske lovgivning er vold og tyveri ligeså forbudt.
  • Hårfarvning og anden potentielt inventarbeskadigende adfærd er forbudt. Da vi låner lokalerne, behandler vi stedet pænt og holder det ryddeligt.
  • Da en del af spillene og teknikken også er udlånt af andre medlemmer, skal dette også behandles varsomt.
  • Der vil være fotografer rekrutteret af Anime Kita ved connen, som sørger for at tage stemningsbilleder (og evt. cosplaybilleder efter ønske). Disse fotografer har fremvist ren straffeattest og er underlagt eget reglement, som er udformet med henblik på at beskytte den enkelte deltagers personsfære og identitet.

Du kan læse vores fulde reglement her.

Øvrigt

Receptionen vil være bemandet døgnet rundt under hele connen, hvor man altid kan finde behjælpeligt personale. Derudover vil arrangører og frivillige under hele connen have keyhangers omkring halsen, så de er nemme at få øje på.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: kontakt@anime-kita.dk eller på vores Facebook-side.